Parkering, toaletter, garderober

Det er tilgjengelige toaletter og garderober på alle arenaer. Parkering finner du også i nærheten. Bagasje/tørt tøy skal kunne lagres i eget telt på arenaen.

21.8 Moelven trappeløp, Brumunddal: Parkering i Brumunddal sentrum, eller ved Mjøstårnet. Toaletter, garderobe og svømmehall i Mjøstårnet.

22.8 Moelv: Det er gratis parkering i Moelv, med gode parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet til start/mål. Toaletter finnes på klubbhuset og inne i Limtrehallen. Garderobe med dusjmuligheter ved klubbhuset til Moelven IL som du finner ved Idrettsplassen. 

22.8 Gjøvik: Vi oppfordrer til offentlig parkering på Huntonstranda, ca. 5 minutters gange til startområdet. Toaletter/dusjer: Steinerskolen rett ved start/mål. Det er begrenset dusjkapasitet så Mjøsa er også et badealternativ. Det fins også et kommunalt toalett på Mjøspromenaden ved Vikenstranda. 

23.8 Hamar, se eget kart. Offentlig parkering i Hamar, de fleste er gratis på søndag. Flere off. toaletter i nærheten av start/mål. Garderobe har vi fått låne på Espern Aktivitetspark. Anbefaler bading i Mjøsa fra Stupetårnet!

23.8 Lillehammer: Parkering ved start ved Strandtorget, i sentrum og ved offentlige parkeringsplasser ved mål (Kanalen, Birkebeineren skistadion). VIP-vegen er stengt, så kjør Nordsetervegen. Toaletter ved start, samt ved mål. Garderobe i Håkonshall!

Kontakt

92214740

Følg oss 

  • Facebook Social Ikon

©2018 by Hedmark Friidrettskrets. Proudly created with Wix.com