Parkering, toaletter, garderober

Skilt parkering.jpg
Skilt toalett.jpg
Skilt garderobe.jpg

Det er tilgjengelige toaletter på alle arenaer. Garderober er foreløpig noe usikkert pga. koronasituasjonen. Bagasje/tørt tøy skal kunne lagres i eget telt på arenaen.

Parkering finner du også i nærheten.

10.9 Hamar, se eget kart. Offentlig parkering i Hamar, de fleste er gratis på søndag. Flere off. toaletter i nærheten av start/mål. Anbefaler bading i Mjøsa fra Stupetårnet!

11.9 Moelv: Det er gratis parkering i Moelv, med gode parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet til start/mål. Toaletter finnes på klubbhuset og inne i Limtrehallen. Garderobe med dusjmuligheter ved klubbhuset til Moelven IL som du finner ved Idrettsplassen. 

11.9 Gjøvik: Vi oppfordrer til offentlig parkering på Huntonstranda, ca. 5 minutters gange til startområdet. Toaletter: Steinerskolen rett ved start/mål. Mjøsa er også et badealternativ. Det fins også et kommunalt toalett på Mjøspromenaden ved Vikenstranda. 

12.9 Lillehammer: Parkering ved start ved Strandtorget, i sentrum og ved offentlige parkeringsplasser ved mål (Kanalen, Birkebeineren skistadion). VIP-vegen er stengt, så kjør Nordsetervegen. Toaletter ved start, samt ved mål.