Alle kom seg opp

6. juni 2019

Trappeløp_5._juni_.jpg

Deltagerne samlet før start.

Vi arrangerte et prøve-trappeløp i Wood Hotell onsdag.  Moelven Industrier er sponsor for trappeløpet, som derfor har fått navnet Moelven Trappeløp.

Syv spreke deltagere stilte opp i alt fra treningsklær, til dress og pensko til arbeidsantrekk med serveringsbrett med drikke til konkurrentene.

 

Ny rekord.

Daglig leder i Hedmark og Oppland friidrettskretser Bård Venholen imponerte stort med å sette ny rekord.

Han gjorde unna de 18 etasjene på sterke 1.55.4 «Enda jeg gikk fra 11.etasje» fortalte han etter en god stund, når han klarte å snakke igjen.

Hilde Gjermundshaug Pedersen er fortsatt i meget god form. Hun fikk tiden 2.37.3 en tid vi tror vil vise seg vanskelig å slå for de fleste, i vertfall bestemødre.

Asle Berteig har satt seg som mål å være Norges sprekeste kultursjef, og han ligger godt an med tiden 3.03.3  Asle hadde for øvrig en meget særegen teknikk, spesielt på vei ned trappene etter løpet.

Avle Christen Bjørn skal være speaker under Tour of Mjøsa, og nå vet han i vertfall litt om hvordan deltagerne føler seg på vei oppover etasjene i Wood Hotel. Avles tid ble 3.14.0

Beste journalist ble Ringsaker Blads Frank Morgan  Bakken som løp på 3.25.2 og han påsto hardnakket at han gjorde flere intervju underveis. 

Bjørnar Bråten fra Frick fikk tiden 4.31.3 og Kari Liberg som er daglig leder i Wood Hotell imponerte med tiden 4.33.3 i arbeidsuniform og bærende på serveringsbrett med livsnødvendig frukt og drikke til konkurrentene.

 

Les Frank Morgans artikkel her

Utsikt Wood Hotel .jpg

Nyter utsikten fra toppen etter økta.

Avle og Bård .jpg

Avle gratulerer Bård med seieren.