Tour of Mjøsa blir arrangert 22.-23. august!

11. juni 2020

IMG_5642 (3).JPG

Vi jubler for at etappeløpene i Tour of Mjøsa arrangeres som planlagt 22.-23. august. 

Det har vært usikkerhet på grunn av koronaviruset, men nå er det bestemt at vi arrangerer Tour og Mjøsa også i 2020!

Vi følger tett med på helsemyndighetenes restriksjoner og vil selvfølgelig følge de føringene som gjelder til en hver tid. For øyeblikket betyr det at vi er sikre på at vi skal arrangere trygge løp godt innenfor regelverket med 200 deltagere.

I skrivende stund er det 50 påmeldte og det vil si at vi tar imot 150 påmeldinger til før taket er nådd og her er det først til mølla som gjelder. Gå til Påmelding!

 

Vi tror at vi i løpet av noen uker kommer til å åpne for ytterligere 200 deltagere, slik at vi kommer til å arrangere årets Tour of Mjøsa med totalt 400, som er det endelige taket på antall deltagere.

For de 200 første blir påmeldinger til hele touren prioritert. Avhengig av hvordan påmeldingen går er det mulig vi åpner opp for enkeltløp igjen. De som allerede er påmeldt til enkeltløp beholder selvfølgelig plassen sin.

Påmeldingen er åpen og vi har satt et tak på totalt 200 påmeldte inntil videre og her er det først til mølla som gjelder. Det vil si at påmeldingen stopper når taket på 200 deltagere er nådd.

Gå til Påmelding  

 

Prologen er avlyst

Trappeløpet Moelven Trappeløp som skulle vært arrangert fredag 21. august er avlyst i år på grunn av utfordringene med å overholde smittevernreglene ved et innendørs arrangement.