Stig tar utfordringen

27. April 2019

Stig Frich`s3.jpg

18 etasjer er tøff utfordring. 

Stig Gjerde ønsket seg tilbake til serveringsbransjen etter en periode i annet virke. Når muligheten dukket opp i Mjøstårnet og hos Frich`s bestemte jeg raskt for å søke stilling som servitør/Hotellmedarbeider. Og jeg angrer ikke. Jeg trives kjempegodt forteller Stig. Kjempebra arbeidsmiljø og flott sted å jobbe. Så dukket Tour of Mjøsa og Moelven Trappeløp opp.

 

Jeg liker å trene og når prologen faktisk arrangeres på vår arbeidsplass, da følte jeg meg forpliktet til å stille.

Jeg er jo innom trappa nesten hver dag i forbindelse med jobben, og jeg har lagt inn noen turer etter jobb for å teste hele trappa også.

De 18 etasjene og 394 trinnene er unnagjort på 2 min og 45 sekunder, og målet er å komme ned mot 2 og et halvt minutt 16. august.  Jeg vil si at jeg er i ganske bra form, trener  2-3 økter i uka og har gjennomført grenserittet og Birkebeinerrennet. Så hele konseptet med prolog her i Wood Hotel Mjøstårnet og Tour of Mjøsa med fire løp på to dager ser veldig spennende ut for en ivrig mosjonist, så jeg  skal delta i hele «touren». Det er et inspirerende treningsmål, sier Stig.

 

Stig har også fått med seg at sjefen Kari Liberg, har gjennomført hele turen fra 1. etasje til toppen.  Ja, jeg hørte hun hadde gjort unna hele trappa på 4 og et halvt minutt. Det er imponerende, og jeg har tenkt jeg skal utfordre henne til å bli med på ei treningsøkt i trappa noen ganger etter endt arbeidsdag.

Du skal se vi blir de sprekeste hotellmedarbeiderne i innlandet etter hvert, avslutter en entusiastisk Stig Gjerde.

Stig Frich`s 2.jpg

Ingen er vel så kjent i trappa som Stig.