Førsteutgave av Tour of Mjøsa ble suksess

22. august 2019

Historiens_førsteTOM.jpg

Foto: Jørgen Skaug

En stilfull premieutdeling avsluttet Tour of Mjøsa 2019.  Erik Udø Pedersen, Kristiansand løpeklubb og Julie Aspesletten, Spirit Stavanger Friidrettsklubbble de første sammenlagtvinnerne i Tour of Mjøsa. Premiene ble delt ut av ordførere fra Lillehammer Espen Granberg Johnsen og Ringsaker Anita Ihle Steen og blomster av Maiken Caspersen Falla.

Skiftende vær la ingen demper på arrangementet og det er helt tydelig at deltakerne er fornøyde. 

Her finner dere resultater, lenker til bilder og artikler samt tilbakemeldinger fra noen løpere. 

2.jpg

Det hele startet med Moelven Trappeløp der Elmer Skalle løp 394 trapper over 18 etasjer på 94 sekunder. Anne Bjørberg Jenssen, Hosle ble beste kvinne. Ungdomstrøyene gikk til Krzysztof Janowicz, Polen og Åshild Hyttebakk, Løten Friidrett. Dermed var stemning satt!

Her er lenker til resultatene til de enkelte løp samt sammenlagt:

Moelven Trappeløp:       https://live.eqtiming.com/45370#

Resultat Moelv:              https://live.eqtiming.com/45371#

Resultat Gjøvik:              https://live.eqtiming.com/45372#

Resultat Hamar:             https://live.eqtiming.com/45373#

Resultat Lillehammer:   https://live.eqtiming.com/45374#

Sammenlagt serie:         https://live.eqtiming.com/#series:945

Vi har også samlet noen inntrykk og bilder med noen lenker her:
Jørgen Skaugs bilder på Facebook: Lenke her!

Julie Aspesletten.jpg

Julie Aspesletten: Dette har vært en fantastisk helg med så fine rammer rundt alle løpene. Så god logistikk og planlegging for oss løperne med alt fra transport, påfyll i mål, premieutdeling, fantastiske løypevakter og godt merket løyper!(helt supert). God og oversiktlig informasjon. Flotte 5 km løypetraseer i varierende terreng. Absolutt løp for alle! Og en topp avslutning på det hele i Lysgårdsbakken! Godt jobba av hele komiteen og alle de frivillige! 👏👏👏håper dette er kommet for å bli! Foto: Jørgen Skaug

IMG_5642 (3).JPG

Erik Udø Pedersen i gul ledertrøye på Gjøvik: -Tour of Mjøsa var vakkert, brutalt og profesjonelt. Det var veldig kult at også løpere nå har fått en egen Tour. Konseptet er spennende og gjør at man må tenke nytt rundt hvordan man skal disponere kreftene underveis. Men jeg elsker en knallhard utfordring. Og dette var helt klart noe av det mest slitsomme jeg har vært med på!

Frode Monsen.jpg

Frode Monsen hadde følgende kommentar etter å ha fått premie av ordfører Anita Ihle Steen, Ringsaker Kommune: - Et stolt øyeblikk, på pallen for 2.plass i klasse M50-59 år i Tour of Mjøsa. Her får jeg premie og gratulasjon av ordfører i Ringsaker kommune, Anita Ihle Steen. Det er også første gang at noen har spilt fanfare for meg. Lillehammer Janitsjar gjorde det for alle medaljevinnerne på den flotte premieseremonien på sletten ovenfor Lysgårdsbakkene. Moro! 😃🏆👍  Foto: Jørgen Skaug

Rolf Bakken.jpg

Rolf Bakken, Kondisredaktør for Hedmark i litt uvanlig foroverlent stil, men her er det bratt: -  Utfordrende, sosialt og spennende konsept. En av mine beste løpsopplevelser på mange år! Foto: Jørgen Skaug

IMG_5447.JPG

Fra starten i Moelv

Målgang_i_Hamar.jpg

Deltagerne måtte virkelig ta seg ut med hele fire løp på to dager. Her fra etter målgang i Hamar.

En hilsen fra arrangøren.

Takk for at dere stilte opp!

Vi har fått utrolig mange hyggelige og gode tilbakemeldinger etter tidenes første Tour of Mjøsa.

Vi ønsker å takke dere som faktisk stilte opp, tok utfordringen og gjennomførte fire løp på to dager.

Noen av dere deltok også i prologen fredag kveld. Vi er imponert, og takknemlige. Uten dere, ville det ikke blitt noen «tour»

Nå skal vi bruke litt tid på å fordøye og evaluere årets arrangement, så vil vi åpne for påmelding til Tour of Mjøsa 2020 i løpet av tidlig høst.

Dere som deltok i år, vil få direkte beskjed på forhånd om når vi åpner påmeldingen, og dere vil i tillegg få en rabatt frem til en fastsatt dato.

 

På vår facebook-side https://www.facebook.com/TourofMjosa/ kan dere legge inn kommentarer og anmeldelser fra årets «tour» og dermed være med å påvirke neste års arrangement.

Denne linken heter «anmeldelser» og finnes på venstre side.  Det virket som fire løp på to dager, og med avslutningen på Lillehammer slo godt an,  men vi  vil svært gjerne høre hva dere som deltok i år mener, før vi tar avgjørelser om neste år. Dere er også våre beste ambassadører, så vi håper å se dere og enda flere på startstreken i 2020.

Tour_of_Mjøsa_ADMIN.jpg

Arrangørstaben håper å gjenta årets suksess og med enda flere deltagere i 2020