«Kari i tårnet» inviterer til «ætter-trapp»  

29. April 2019

Kari, Asle og Dag.jpg

Dag, Kari og Asle har så vidt fått igjen pusten etter 18 etasjer i Wood Hotel i Mjøstårnet.  

Kari Liberg har hatt en hektisk hverdag siden Wood Hotel i Mjøstårnet åpnet dørene 1.mars.

Det har vært fantastisk moro kan hun fortelle. Og blant alle overnattingsgjestene, middagsgjester, og avtalene som skal håndteres, slenger det også innom en og annen som spør om å få løpe i trappene i Mjøstårnet.

De har hørt rykter om at det skal arrangeres trappeløp her, og vil gjerne finne ut om dette passer for dem.

 

Det vil si at det er noen som frivillig utsetter seg for 18 etasjer og 394 trappetrinn. En døden nær opplevelse, skal vi tro Kari.  

Jeg ble overtalt til å bli med kultursjef Asle Berteig og Dag Kåshagen på spasertur i trappene torsdag. «Persen» frem til da var åtte etasjer i strekk, men jeg rakk aldri å grue meg og tenkte at det er jo bare å stoppe når det blir for jævlig.

Og det var virkelig en smertefull tur opp til 18.etasje, men det var også en tilfredstillelse i å ha kommet meg helt opp til toppen, uten heis.  Tida ble fire og et halvt minutt og jeg innrømmer gjerne at det jeg kommer til å forsøke å pynte på den tida. For det gav faktisk litt mersmak, sier Kari.  

  

16. august blir Wood Hotel i Mjøstårnet fylt opp av trappeløpere. Da arrangeres nemlig Moelven Trappeløp som er prologen til Tour of Mjøsa.

Arrangøren forventer noen hundre deltagere, det vil si at det skal legges igjen noen liter med blod, svette og tårer i trappene denne kvelden.

Jeg er rimelig sikker på at de fleste har behov for å etterfylle noen lagre etter gjennomført løp og deltagerne har fått igjen noenlunde normalpuls.

 

Ætter-trapp.

Vi kommer derfor til å invitere til litt godt å spise med drikke til i vårt nydelig uteområde etter endt dyst. Rett og slett en «ætter-trapp» som bli vårt svar på «afterski» stråler Kari.

Ringsaker kommune åpner bassenget og dusjene i Mjøsbadet for deltagerne, slik at det er mulig å bli med på «ætter-trapp»  og komme nydusjet og fresh til bords.

Arrangøren vil ha premieutdeling til de tre beste i hver klasse,  vi har alle rettigheter og har bestilt godvær, så det kommer  til å bli en fantastisk sommerkveld ved Mjøsa.

 

Påmeldingen til Moelven Trappeløp er åpen. https://signup.eqtiming.no/?Event=TourofMjosa  

 

Ønsker du å bestille bord til «ætter-trapp» ? Ta kontakt med Kari K. Liberg på  kari@frich.no